ANKARA / MAMAK - Demirlibahçe İlkokulu

Aziz Şehitlerimizi Ziyaret Ettik

Şehitlerimizin, Gazilerimizin bu hayatta ki duruşları "Vatansevgisi" ni yüreklerinde taşıyan tüm "VATAN SEVERLER" için omuzlarımızda taşıdığımız şerefli bir sorumluluk, yüreklerimizde de taşıdığımız motivasyon kaynağımızdır... Başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bayrağımızın gölgesinde huzurla güvenle namus ve şerefimizle yaşamamızın mimarı olmuş tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz... Okulumuzda yürütülen "Değerler Eğitimi" çalışmaları kapsamında "Vatanseverlik" değeri ile ilgili farkındalık çalışmaları ile ilgili olarak, Okul Müdürümüz Sayın Ömer BİRSEN'in liderliğinde, okul rehber öğretmenimiz Hülya ÇÖRDÜKÇÜ, 4B Gülin ARICI & 4C Nuran ÇÜÇEN & 4E  Özcan MIDOĞLU Sınıf Öğretmenlerimizin rehberliğinde, öğrencilerimiz ve velilerimiz "Cebeci Askeri Şehitliği" nde Aziz Şehitlerimizi ziyaret ettiler...

19-10-202319-10-2023

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 19.10.2023 10:42 - Görüntülenme: 105