T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / MAMAK - Demirlibahçe İlkokulu

Ömer BİRSEN - Okul Müdürü

 1980 yılında Yozgat Şefaatli’de doğdu. Ankara Mamak’ta ilköğrenimine başlayıp 1998 yılında Hasanoğlan Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun oldu. Lisans öğrenimini 2002 Yılında Uludağ Üniversitesi Eğitim Fak. Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. Yüksek Lisans Öğrenimini Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamladı.

2002 yılında Siirt Şirvan İlçesinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla Siirt Şirvan Özpınar İlköğretim Okulu Müdür Vekilliği, Yozgat Şefaatli Kızılyar İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmen, Ankara Altındağ ATO 65. Yıl İlkokulu Müdür Yardımcılığı, Karacakaya İlkokulu Müdür Yardımcılığı, Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu Müdür Yardımcılığı, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Müdür Yardımcılığı, Altındağ Şehit Hüseyin Gültekin Bilim ve Sanat Merkezi Kurum Müdürlüğü, Mamak Vehbi Dinçerler İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü görevlerini yürütmüştür.

Birçok alanda eğitim programlarında yer almış. Evli ve iki çocuk babası olan Ömer BİRSEN 05 Temmuz 2021 tarihi itibari ile Demirlibahçe İlkokulu Müdürü olarak göreve başlamıştır.